جیژک و روش تهیه آن(عکس و مطلب توسط عبدالسلام بزرگ زاده )

مباحثی پیرامون فرهنگ وادبیات بلوچستان
معرفی زبان شیرین بلوچی
شعر بلوچی
معرفی و شناخت بزرگان بلوچستان
آشنایی با پیشوایان دینی گذشته و حال بلوچستان

مدیر انجمن: dehvary

salam
★★★ نورچشمی ★★★
★★★ نورچشمی ★★★
پست: 125
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۹, ۸:۰۳ ب.ظ
جنسیت: مرد
محل اقامت: زاهدان

جیژک و روش تهیه آن(عکس و مطلب توسط عبدالسلام بزرگ زاده )

پست خوانده نشده توسط salam »

جیژک و روش تهیه آن
در زبان بلوچی به پیه دنبه گوسفند که تکه تکه شده و در اثر حرارت روی آتش روغن پس داده و روغن آن جدا شده به تفاله باقی مانده پیه دنبه جیژَک می گویند که گرم آن خیلی خوش مزه است.
1-مرحله تمیز کردن دنبه گوسفند
تصویر
2-مرحله سوزاندن وپختن پوست دنبه
تصویر
3- مرحله تکه تکه کردن پیه دنبه گوسفند و حرارت دادن روی آتش برای تهیه روغن و جیژک
تصویر
تصویر
4- روغن جدا شده و تفاله پیه دنبه گوسفند یعنی جیژَک آماده است
تصویر
تصویرتصویر
جیژک روغن
5- خوردن جیژک
تصویر
جیژک
تصویر

تصویر


تصویرتصویر
پیوست‌ها
جیژک و روش تهیه آن.docx
جیژک و روش تهیه آن
(2.5 MIB) 250 مرتبه دانلود شده

بازگشت به “ادبیات و فرهنگ بلوچستان و بلوچ”