با سلام
دوست گرامی 4z4فرمایشات شما صحیح اما هیچ دید فمینستی در کار نبود، نظر بنده این بود که دختران وزنان بیشتر باید به سمت فعالیت های کارآفرینانه رو بیارن.وخود تولید کننده شغل وکار افرین باشند اما طوری که از شواهد پیداست ودر مطلب قبلی نیز گفتم یکسری عوامل منفی در این زمینه تاثیر گذار است.
برای همین از دوستان تقاضا نمودم که راهکارهای پیشنهادی خودشونو در این زمینه اعلام کنند .شاید راهگشا باشد.
والبته که(طبق نظر شما) باید برای راه اندازی فعالیت های کارآفرینانه باید خصلت های زنان را در نظر گرفت وانها را بیشتر به سمت فعالیتهای گروهی وجمعی سوق داد شاید از روز مرگی نجات پیدا کنند.
این نکته رانیز نباید فراموش کرد درسته که اکثر دختران وزنان جامعه ما با سواد هستند ودرصد قابل توجهی از جمعیت دانشجویی دختراند.اماسهم زنان شاغل با تحصیلات عالی به نسبت مردان کمتر است وشغلی کمتر به طور برابر با توجه به شایستگی ها به افراد فارغ از جنسیتشان اعطا میشود.
در جامعه ما زنان تحصیلکرده متخصص کم نیستند و با وجود داشتن طرح های تحقیقاتی بسیار نمیتوانند این طرح ها را عملی کنندو به ثمر برسانندواین طرح ها فقط در حد تئوریکال باقی میماند وبس ...به نظر شما دوست عزیز جایی هست که این طرح ها را ارائه داد وآنها را جهت راه اندازی یک کسب وکار کار افرینانه کمک کند تا بیشتر کارفرما باشند تا حقوق بگیری با تحصیلات عالی وبه اهداف خود برسند.
بی شک تمامی عواملی که گفته شد در پیشرفت وشکوفایی همه جانبه دختران تاثیر منفی دارد اما امید آن نیز هست که بتوان با استنباط های متناسب شرایط زمانی ومکانی ،موانع رابر طرف نمود.