درود فراوان به مدیر محترم،مدیران ارجمند انجمن ها و همه اعضای گرامی سایت دریا و کویر
لطفااین پیشنهاد را جدی بگیرید زیرا اجرای آن برکات زیادی در پی خواهد داشت.
پیشنهاد می شود در صورت تصویب مدیر محترم سایت و مدیران گرامی انجمن ها به منظور شناخت چهره به چهره و آشنایی بیشتر اعضای گرامی با همدیگر و تبادل نظر حضوری به بهانه تقدیر از خدمات ارزنده فرهنگی و ادبی استاد پیام سیستانی همه کاربران عزیز در شهر زاهدان یا کلان شهرتهران گردهم آییم ودر نشستی صمیمی مطالبی درخصوص سبک و خدمات ادبی و فرهنگی استاد پیام گرامی ارائه و در پایان از طرف اعضای عزیز لوح های تقدیر که شامل متن های ادبی کوتاه دوستان در مورد استادپیام گرامی باشد تقدیم گردد و درسایت قرار گیرد تااز این راه دور ارادت خود را به این استاد گرانمایه که افتخار ادبی ایران است و موجب سربلندی سیستان وبلوچستان گردیده ابلاغ نماییم تا باعث دلگرمی ایشان برای ادامه این راه افتخارآفرین گردد.البته این گردهمایی از نوع مردمی و با کمک و هزینه خودمان برگزار شود نه از جنس همایش ها و گردهمایی های دولتی و حکومتی با اهداف مشخص .دوستانی که با این پیشنهاد موافق هستند به مدیریت محترم سایت اعلام نمایند تا در صورت موافقت وصلاحدید اجرایی گردد.
عبدالسلام بزرگ زاده
پاسداشت از خدمات ارزنده ادبی و فرهنگی استاد پیام سیستانی
مدیر انجمن: Admin
-
- --۞ کاربر ویژه ۞--
Re: پاسداشت از خدمات ارزنده ادبی و فرهنگی استاد پیام سیستانی
جناب بزرگ زاده درود بر شما و درود بر اندیشه ی والای شما
پیام سیستانی استاد بزرگیست . و شایسته ی بهترین تقدیرها.
از بن جان این پاسداشت را گرامی می دارم .
پیام سیستانی استاد بزرگیست . و شایسته ی بهترین تقدیرها.
از بن جان این پاسداشت را گرامی می دارم .
-
- ★★★ نورچشمی ★★★
Re: پاسداشت از خدمات ارزنده ادبی و فرهنگی استاد پیام سیستانی
درود بر دوستان خوبم جناب بزرگ زاده و بهزاد عزیز
نخست سپاس از مهربانی ها و بزرگواری های شما . بی گمان آرزوی هر هنرمندی بودن و زیستن در دل های گرم شماست . همان گونه که در پیغامی برای جناب بزرگ زاده نوشتم و یاداور شدم این گام گام بسیار ارزنده ای برای پاس داشت هنرمندان سیستانی و بلوچ است و نیز همه ی اهل قلم . بنده با برگزاری این گونه همایش ها حتا در جهان رایانه ای که هزینه ای هم در بر ندارد و گستردگی زیادی نیز دارد هم سو هستم و حتا از دو سال پیش با استاد عمرانی و استاد ابراهیم سرحدی در باره ی ضرورت چنین طرحی گفت و گو کرده ام برای همین بسیار استقبال خواهم کرد . اما تنها یک اختلاف نظر دارم و آن هم این است که بهتر است این گام ارزنده را با پاس داشت تلاش های عزیزان بزرگواری مثل : استاد رئئس الذاکرین / استاد جواد محمدی خمک / استاد عمرانی / استاد سرحدی / استاد آرمین / استاد شهنازی / استاد باقری و بسیاری دوستان دیگر و نیز اساتید بلوچ آغاز کنیم که هم برازنده تر باشد و هم قابل دسترس تر . برای نمونه بسیار دوست دارم که در آغاز این گام را با استاد رئیس الذاکرین بر داریم که هم شعر هایش ورد زبان همگان است و هم نوشته هایش قابل دسترس . چشم به راه پیشنهاد دوستان هستم .
پیام سیستانی
نخست سپاس از مهربانی ها و بزرگواری های شما . بی گمان آرزوی هر هنرمندی بودن و زیستن در دل های گرم شماست . همان گونه که در پیغامی برای جناب بزرگ زاده نوشتم و یاداور شدم این گام گام بسیار ارزنده ای برای پاس داشت هنرمندان سیستانی و بلوچ است و نیز همه ی اهل قلم . بنده با برگزاری این گونه همایش ها حتا در جهان رایانه ای که هزینه ای هم در بر ندارد و گستردگی زیادی نیز دارد هم سو هستم و حتا از دو سال پیش با استاد عمرانی و استاد ابراهیم سرحدی در باره ی ضرورت چنین طرحی گفت و گو کرده ام برای همین بسیار استقبال خواهم کرد . اما تنها یک اختلاف نظر دارم و آن هم این است که بهتر است این گام ارزنده را با پاس داشت تلاش های عزیزان بزرگواری مثل : استاد رئئس الذاکرین / استاد جواد محمدی خمک / استاد عمرانی / استاد سرحدی / استاد آرمین / استاد شهنازی / استاد باقری و بسیاری دوستان دیگر و نیز اساتید بلوچ آغاز کنیم که هم برازنده تر باشد و هم قابل دسترس تر . برای نمونه بسیار دوست دارم که در آغاز این گام را با استاد رئیس الذاکرین بر داریم که هم شعر هایش ورد زبان همگان است و هم نوشته هایش قابل دسترس . چشم به راه پیشنهاد دوستان هستم .
پیام سیستانی