سلام
من میخوام عید بیام استان سیتان و بلوچستان اما اصلا آشنا نیستم . لطفا راهنمایی کنید.
جاذبه ها- آثار تاریخی - تفریحگاها
ممنون
در ضمن من همیشه اینجام http://www.hostnegar.com
سفر به سرزمین کویر و دریا
مدیر انجمن: rasool
- aminnoura
- ادبیات و فرهنگ سیستان
- محل اقامت: سیستان
- تماس:
Re: سفر به سرزمین کویر و دریا
سلام.
در صورتی که در مطالب همین تالار بگردید کامل می توانید آثار باستانی و مناطق دیدنی این استان رو پیدا کنید.
البته پیشنهاد می کنم در شمال استان شهر سوخته و کوه خواجه رو از دست ندین.
در جنوب استان هم کوه های مریخی و .... که اگر نتوانستید در تایپیک های این انجمن پیدا کنید حتما پیام بگذارید تا دقیق تر براتون بنویسم
در صورتی که در مطالب همین تالار بگردید کامل می توانید آثار باستانی و مناطق دیدنی این استان رو پیدا کنید.
البته پیشنهاد می کنم در شمال استان شهر سوخته و کوه خواجه رو از دست ندین.
در جنوب استان هم کوه های مریخی و .... که اگر نتوانستید در تایپیک های این انجمن پیدا کنید حتما پیام بگذارید تا دقیق تر براتون بنویسم
- علی اکبر هاشمی
- ★★★ نورچشمی ★★★
- معرفی بیشتر: علی اکبر هاشمی باغی از فامیل هاشم از طایفه پودینه ساکن روستای لورگباغ
- محل اقامت: شهرستان زابل شهرادیمی منطقه پشت اب روستای لورگباغ
- تماس:
Re: سفر به سرزمین کویر و دریا
$
- !,
&),
+ # *
())
’(
/.
$%6445
-
’
*)
3
12
0)*
7(
$=>;<9:87)86-(
$
3+1
010# -(
07!-(
$
A
#
3 - )(
7 -
)7)?6@
C’
B
)-F)=%
(
D?E
2@)
3+(
7
+3*
F:
)C
F:
E@;6+:
(
)7)E!
3+12!
/*BG-(
,1$A)( #-- !
()
()
)H1
$07@)A)
"#%:1 !
7:
*
$#
-
I-I0&)-
1.
(
12
7;
L
3(07J
K-
1.
- !,
&),
+ # *
())
’(
/.
$%6445
-
’
*)
3
12
0)*
7(
$=>;<9:87)86-(
$
3+1
010# -(
07!-(
$
A
#
3 - )(
7 -
)7)?6@
C’
B
)-F)=%
(
D?E
2@)
3+(
7
+3*
F:
)C
F:
E@;6+:
(
)7)E!
3+12!
/*BG-(
,1$A)( #-- !
()
()
)H1
$07@)A)
"#%:1 !
7:
*
$#
-
I-I0&)-
1.
(
12
7;
L
3(07J
K-
1.
-
- °°° تازه وارد °°°
Селектор — мир, где азарт становится магией
Когда я увидел эту платформу, ощущение было таким, будто я отправился в путешествие. Здесь каждая ставка — это не просто азарт, а эмоция, которую ты ощущаешь с каждым вращением.
Оформление удобен, словно ветер судьбы направляет тебя от выбора к выбору. Финансовые движения, будь то пополнения или выплаты, проходят легко, как поток воды, и это вдохновляет. А служба помощи всегда готова подхватить, как друг, который никогда не разочарует.
Для меня Селектор стал местом, где игра и вдохновение соединяются. Здесь каждая игра — это часть пути, которую хочется создавать снова и снова.
Оформление удобен, словно ветер судьбы направляет тебя от выбора к выбору. Финансовые движения, будь то пополнения или выплаты, проходят легко, как поток воды, и это вдохновляет. А служба помощи всегда готова подхватить, как друг, который никогда не разочарует.
Для меня Селектор стал местом, где игра и вдохновение соединяются. Здесь каждая игра — это часть пути, которую хочется создавать снова и снова.